Kurser

Utställningsträning

Utställningsträning söndag den 6 och 13 maj – 2018.

Plats: Grans Naturbruksskola, parkeringen framför ladugården.

Tid: kl 18.00 – 19.00

Vi tränar att visa hundar i grupp och enskilt samt mäter hundarna. Ni har även möjligheter att ställa frågor rörande utställningar. Ingen föranmälan.

Kostnad: 50 kr/tillfälle. Betalningen swichas till 1231611136.

Vid frågor kontakta Ann Lundgren kassor@svkbottenviken.se

Kurser

Välkommen på öppen träning i Råneå under maj/juni 2018!

Träffarna vänder sig till dig som vill ta träningen ett steg framåt och har som mål att delta på spår- och vattenprov i sommar. Alla, oavsett tidigare erfarenhet på förare samt ålder på hunden är välkomna att delta. Vi lägger upp träningen tillsammans och vi hjälps också åt att genomföra träningarna, så att alla kan vara med och träna. Vi kommer att börja med allmänlydnad och grunderna i apportering för att sedan övergå till spår och så småningom till vattenträning.

Kostnad: 300kr (minst 5 träffar) Betalning helst med swish till 1231611136 (märk med ditt namn och Råneåträning) men kontant funkar också. 
Första träff: 8 maj kl 18.00 (sedan bokar vi resten ihop) 

Upplägg på träffarna
De tre första träffarna blir det gruppträning på en plan och sedan övergår vi till mer anpassad träning för spår och vatten. 

Träff 1: 8 maj kl 18.00
Vi går igenom vilken nivå deltagarna ligger på och vad man vill ha hjälp med/behöver träna mest på. Vi kör sedan ett pass allmänlydnad. Ansvarig: Carolin Karlsson

Träff 2:
Vi går igenom grunderna i apportering och hur man kan lägga upp träningen från första början. Vi kör sedan anpassad träning för att se hur långt varje deltagare kommit samt vad man behöver hjälp med. Ansvarig: Henrik Boström

Träff 3:
Fortsatt apporteringsträning utifrån vad som framkommit på de tidigare träffarna. Olika typer av vilt presenteras. Ansvarig: Johan Engman

Träff 4:
Spårträning. De som är redo börjar lägga riktiga spår. Ansvarig: ?

Träff 5:
Spår och ev. vattenträning. Ansvarig: ?

Träff 6:
Spår och vattenträning. Ansvarig ? 

Du behöver inte anmäla dig innan men om du inte kan komma på första träffen men vill delta framöver så meddela det till Carolin Karlsson 070-6952717. Vi träffas vid återvinningen vid Luleå Energi i Råneå. Kontakta Carolin om du behöver vägbeskrivning. 

Vi ses! /Carolin & Henrik